miercuri, 18 noiembrie 2009

Spune-mi ce zodie esti... ca sa iti spun cum reactionezi daca el nu te mai iubeste

Berbec: consideri ca nu poti tine pe cineva cu forta langa tine, iar cum cel ce iubeste intotdeauna vrea doar binele partenerului sau il va lasa liber pentru a fi implinit; e mai bine decat sa fie retinut intr-o relatie in care nici unul numai este fericit.

Taur: ai o singura viata, de ce sa iti pierzi timpul cu cineva care nu mai stie sa te imbratiseze cand ai nevoie, care nu mai stie sa iti faca un compliment, care sa te faca sa te simti cea mai importanta persoana din viata lui, care nu mai stie sa te faca sa te simti iubita, fara toate astea o relatie nu isi mai are rostul daca iubirea va apropiat dar ea nu mai exista, mai bine fiecare merge pe drumul lui decat impreuna.

Gemeni: nu esti genul persoanei care sa renunte fara a lupta, inainte de a face o alegere care poate va schimba totul in viata ta vei face tot posibilul pentru a-l recuceri si pentru a face ca relatia sa mearga.

Rac: stii bine ca sentimentele nu dispar asa pe nepusa masa, intotdeauna exista motive si cauze ce determina despartirea, de aceea vei incerca sa afli care sunt adevaratele motive care au determinat disparitia sentimentelor, vrei sa stii daca a fost din vina ta sau din vina lui?

Leu: vei fi o perioada daramata, nu vei putea sa reactionezi in nici un fel, vei incerca doar sa nu il superi cu nimic pentru ca nu vrei sa te certi cu el, simti nevoia sa meditezi bine asupra sentimentelor tale si a ceea ce urmeaza sau nu urmeaza in relatia ta inainte de a face o alegere.

Fecioara: esti o persoana foarte directa chiar uneori foarte dura cu tine, daca el nu te mai iubeste, esti in stare sa iti scoti inima din piept si sa o calci in picioare privind-o, ii redai libertatea repede, fara discutii, fara certuri, consideri ca alegerea e a lui, intorci spatele si pleci stiind ca inima ta se va vindeca.

Balanta: vei gasi la inceput tot felul de scuze, ca e prea obosit, ca e prea stresat, ca v-ati obisnuit prea mult unul cu celalalt, ca aveti nevoie sa fiti numai voi doi ... dar treptat vei intelege ca sentimentele lui nu mai sunt aceleasi insa nu vei putea renunta la el deoarece il iubesti prea mult si nu iti vezi viata fara el asa ca daca el nu va pune punct relatiei o vei lasa sa mearga inainte cu speranta ca poate el va fi din nou cel de la inceput.

Scorpion: nu esti persoana care sa taca din gura sau sa fie luata peste picior, asa ca atunci cand vezi ca relatia incepe sa scartaie si sa dea de banuit il iei la rost si ii ceri o explicatie directa si rapida, nu vrei sa iti pierzi nici timpul tau si nici sentimentele pe ceva care nu mai exista, mai bine sa afli rapid adevarul crud decat sa suferi iar si iar pierzand un timp ce nu il vei mai putea niciodata recupera.

Sagetator: vei plange multe nopti, perna ta va deveni un lac, il vei intreba ce are insa el nu iti va raspunde, lacrimile se vor termina si desi simti ca peretii se prabusesc in jurul tau, incet nu vei mai da nici un semn de viata, vei deveni rece si indiferenta cu el, pana la urma intr-o relatie nu poate sa lupte numai unul, este nevoie de doua persoane ca ea sa mearga.

Capricorn: vei incerca pentru inceput sa ii faci toate pe plac, te gandesti ca poate tu esti de vina, ca esti prea rea, si atunci incerci sa te schimbi, sa il alinti mai mult, sa fii alaturi de el, sa ii indeplinesti dorintele, insa daca vezi ca el te trateaza si mai rau devii intr-o secunda un sloi de gheata.

Varsator: Daca nu te mai iubeste?.....suna poate dur, dar duca-se invartindu-se de unde a aparut... nu iti place sa tii pe nimeni cu forta, vei lasa loc de buna ziua, dar nici nu vei insista sa stea lipit de tine daca el nu mai vrea.

Pesti: Iti va fi greu sa afli asa ceva, insa cum rar arati celor din jur exact ce simti, vei zambi si vei spune ... oceanul e plin de pesti ... cautand unul mai bun care sa fie asa cum vrei tu si sa te iubeasca asa cum meriti, viata va merge inainte.

2 comentarii:

andu spunea...

gemnii la naiba exact asa am facut si eu da l un anumit moment dat cand am simtit k nu mai e nimic de facut am renuntat:d

Cojocaru Adriana Daniela spunea...

Foarte thare art:X
De ajutor:)