vineri, 1 ianuarie 2010

Urari intarziate

Va urez ca in 2010 sa aveti parte de un an excelent:
Un bun inceput in ianuarie,
dragoste in februarie,
liniste in martie,
impliniri in aprilie,
distractie in mai,
bucurii in iunie,
odihna in iulie si august,
realizari in septembrie,
rezistenta in octombrie,
putere de convingere in noiembrie,
si fericire in decembrie!

Noul an ce-n graba vine sa v-aduca numai bine,poate-un stop de fericire, poate unul de iubire,poate unul de noroc,sau chiar toate la un loc!

Catelus cu paru cret,
Sa ai Jeep-ul in cotet..
Sa ai vila cu piscina,
Pe Madonna ca vecina
Si-o lopata pentru bani...
La anu si la multi ani!

Deschideti usa si lasti NOUL AN sa va intre in casa! Deschideti inimile si lasati Bucuria si Implinirea sa va intre in suflet! Deschideti larg bratele si imbratisarea voastra calda,vorba buna si gandul curat sa fie cele mai de pret cadouri pentru cei dragi! Fie ca Iubirea,Intelepciunea,Increderea,Generozitatea si Bunatatea sa va calauzeasca pasii in NOUL AN!

Daca o stea aduce noaptea,daca o raza aduce caldura, daca viata aduce iubirea, si daca exista undeva fericire, va doresc sa le aveti pe toate!

Nu va doresc ca noul an sa va aduca in dar implinirea tututor viselor,ci sa aveti puterea de a le face fata atunci cand se vor implini!

Cu fiecare fulg de nea ne-am apropiat de un an nou pe care vreau sa-l petreceti numai in fericire, bucurie si dragoste!

Fie ca spiritul sarbatorilor de inrna sa patrunda in sufletul vostru si al tuturor dragi voua! Iubirea, Bucuria, Intelepciunea si Generozitatea sa va fie calauza in 2010! In speranta unui an mai bun, va trimit o boare de sanatate, un strop de incredere si o picatura de fericire!

Anul care a venit sa va aduca speranta unui nou inceput, energia necesara pentru a va implini toate obiectivele, intelepciunea de a aprecia fiecare zi prin micile bucurii pe care vi le ofera, si pe acel cineva care sa va faca sa zambiti!

Si tu esti Craciun cand comunici bucuria ta, cand lucrezi pentru pace, cand zambesti, cand ajuti alte persoane, cand iubesti in tacere, cand suferi alaturi de altii,cand esti fericit cu ei.

3 comentarii:

Bianca Anghel spunea...

Multumim:*
Iti doresc sa ai parte numai de impliniri in noul an!:)
Te pup:*

Cojocaru Adriana Daniela spunea...

Merci:*
Si tie la fel:*
Iti doresc un an cat maibun:)!:*

Anonim spunea...

deci m,ai spart cu titlul "matza mica" . ma gandeam k tu esti matza aia knd ma uitam la poza :) .
Ms pt urari.