duminică, 4 aprilie 2010

O adevarata zi de primavara!

A venit si luna Aprilie..Am trecut cu bine peste Ziua Pacalelii..nu am fost pacalita si nici nu am pacalit pentru ca nu mi-ar fi placut sa mi se intample si mie o astfel de "patanie". Se zice ca daca reuseste sa te pacaleasca cineva in ziua de 1 aprilie ...vei fi pacalit pe tot parcursul anului...anul acesta-l am asigurat contra pacalelilor..
Ii multumesc Lui Dumnezeu ca..tine si cu mine..si da caldura...si multumesc si prietenilor care ma anunta..cu privire la vreme..:)) au si ei o grija sa fiu informata ca-i cald si pot iesi.


Am cateva mici mari problemute cu blogul nu mai pot pune poze,sau schimba caracterul scrisului..si tot ce tine de "uneltele suplimentare" care imi erau oferite la fiecare postare. Sper sa-si revina cat mai repede pentru ca... am un chef teribil de "butoneala" . In rest incerc sa profit de fiecare zi insorita prin iesirile cu prietenii..petrecerea timpului in aer liber..si va invit si pe voi sa faceti la fel...PROFITATI DE FIECARE RAZA DE SOARE, caci ea inseamna VIATA. Iar noi avem nevoie de ea..Pretuiti viata si..Bucurati-va de SOARE!

Astazi am iesit cu baietii la o partida de joaca..d-aia ca in copilarie..
Ratele si vanatorii
Volei

Si maine ... ne indreptam vertiginos spre padure..de la ora 10..suntem in distractie si-n recreere ca doar A INCEPUT OFICIAL VACANTA DE PASTE !

2 comentarii:

ana spunea...

Paste fericit ! si cat mai multa distractie.

Anonim spunea...

o fi inceput ea...dar acum s-a terminat...damn...mai vreeeaaau..:(