joi, 22 iulie 2010

spravietuitor pentru o zi invingator pentru o viata

Aceasta conceptie se refera la modul de trai din zilele noastre, avem un mod foarte dezordonat netinand cont de respectarea naturii de modul bio de a acctiona. Daca reusesti sa supravietuiesi in conditii optime de viata inseamna ca vei pretui cu adevarat viata pe care o duci in mod normal, si in care beneficiezi de toate facilitatile. Aceasta experienta te ajuta sa-ti dezvolti spiritual de orientare si modul de adaptare in diderite moduri de viata.
Poti descoperi si o alta dimensiune a lumii existente si afla lucruri noi si inedite,descurcandu-te fara confortul civilizatiei. Daca esti dispus sa-ti testezi limitele este o alegere excelenta, deoarece vei fi nevoit sa socializezi cu alte personane formand echipe,iar de reusita acesteia vor depinde toate contributiile aduse de fiecare membru-n parte. Mintea unui supravietuitor nu sta doar la adapost, mancare si busola, dar ajuta enorm sa stii ce ai de facut cand te pierzi de grup sau doar te plimbi pe carari nebatatorite.
Aceasta experienta te-ar ajuta sa-ti imbunatatesti capacitatile fizice si psihice, si chiar daca nu esti intr-o forma fizica prea buna,vei avea surpiza sa aflii ca poti, deoarece vei fi fortat de imprejurari sa reactionezi astfel incant sa-ti fie cat mai bine.
Aceste informatii iti vor folosi pe tot parcursul vietii! Viata trebuie traita dupa principiul “never say never!” pentru a lua din viata tot ce aceasta-ti poate oferi!



Bafta Ancutza!



pe aceeasi tema, a compus si colega mea denisa un eseu :
" Totul e intr-o continua schimbare.
Toti ne chinuim sa supravietuim in momentul asta. Important este sa supravietuiesti si la final sa iesi invingator.
Din nimic ne nastem si tot nimicul ne aduna. Suntem oameni insa uneori traim exact precum animalele. Ne lasam indusi de instincte, adesea irationale, traim, gresim, uram, iubim...." restul il gasiti aici: http://denny93.wordpress.com/

Bafta Denny!

Un comentariu:

denny spunea...

hey...
multam:P
keep it up:P