miercuri, 14 iulie 2010

si, ai plecat...Madalina Manole

Si, ai plecat

Fata draga…nu fi trista Dumnezeu te-a chemat in ceruri sa-I canti! Asa au fost..si vor fi, cararile inimii. Si, ai plecat spre pagana libertate…

Imi pare tare rau ..ca muzica unei artiste adevarata ca ea,nu a fost indejuns promovata..pentru ca, este o muzica exceptionala…iti mangaie inima fiecare vers al melodiilor ei. Fata cu parul de foc a plecat printer ingeri sa-I incante si pe ei, probabil ei o vor aprecia asa cum merita..nu asa cum a fost apreciata aici..pe pamant.

Cuvintele si omagiile aduse acum, dupa plecarea mult prea rapida, a artistei nu o pot readuce printre noi, chiar daca acum, dupa aceasta tragedie ar fi muult mai apreciata si promovata. Valorile trebuie pretuite si promovate cat sunt inca printre noi, nu imediat dupa.

Chiar ieri, mi-am petrecut toata ziua pe muzica Madalinei Manole, si-au mai fost astfel de zile,pentru ca, timbrul acestei artiste ma linisteste si se imbina perfect cu unele stari. Dumnezeu sa te aiba in paza, Fata cu parul de foc! Poate ca ai fost ..Un actor mult prea grabit!

Poti aduna intr-o viata averi, dar sa-ti pierzi fericirea intr-o zi, fara lumina iubirii de ieri, ce soare te poate-ncalzi?... Intr-o tarzie parere de rau,prilejul de ultim popas!

R.I.P. Madalina Manole! Si Drum Luminat!

Un comentariu:

Antiignorantu spunea...

PSIHOZA SOCIALA …. MULTE FEMEI PICA IN CAPCANA … MADALINA MANOLE ESTE POSIBIL SA FI FOST UCISA PTR. DIVERSIUNE MEDIA , SINUCIDERE PRIN PRESIUNE PSI * Protectia – AM SPUS DE MULTE ORI PE FORUMURI DESPRE PRUDENTA SI SINUCIDERI * SUNT IN STARE DE ORICE FOSTII SECURISTI SA UCIDA PRIN METODE PSIHOLOGICE PTR. MARI DISCUTII IN MEDIA – DISTRAGEREA ATENTIEI DE LA CRIMELE SI JAFURILE FACUTE DE CATRE CLANURILE DIN POLITICA .