miercuri, 2 septembrie 2009

Din..despre,cu..dragoste


Dragostea ...un emolar ar zice cam asa despre dragoste.. "dragostea = batai de inima pentru dureri de cap".."sa ne taiem din dragoste.." alta specie din categoria curiozitati..menelistii..sau manerarii depinde de situatie..in fine un manelist convins asociaza dragostea cu: "viata mea.." "fata mea..." si tot ce ii mai apartine lui...punk-erii asociaza dragostea cu culoarea ROZ ..un rock-er nu stiu cum poate percepe dragostea da'...presupun ca oricum ar arata dragostea lui..tot in negru si boita la ochi i-ar sta bine..totul in intuneric, nu am nimic cu nimeni, sunt doar exemple ale perceperii dragostei de persoane diferite.
In dragoste esti dispus sa faci anumite sacrificii....sau nu.Astepti ca numai celalalt sa faca sacrificii si tu sa te bucuri de rezultat sau te implici intens pentru ca totul sa iasa bine..Dragostea nu are varsta, si nici pasaport. Nu tine cont de suma de bani pe care o ai in buzunar sau de cat de bine/prost esti imbracat. Dragostea adevarata te chinuie toata viata daca nu-i dai atentie la timp si-ti da mustrari de constiinta.. nu tine un sezon asemeni trend-urilor.. te face sa vezi doar persoana de langa tine si nimic altceva din jurul tau...culoarea dragostei este ROSU..rosu inseamna pasiune...ca o paranteza..explicatia culorii rosii.. Personalitatile 'rosii' sunt pline de viata si pasionale, constituind o sursa de inspiratie pentru ceilalti. Pe de alta parte, aceste persoane sunt adesea nestatornice si pot parea ca fiind 'atotcunoscatoare'. Ii sperie ideea de a parea prosti in fata celorlalti, ceea ce ii determina uneori sa recurga la tot felul de mijloace pentru a impresiona si a ajunge in centrul atentiei. Atunci cand vrei sa ai parte de mai multa energie si simti ca ea te cam paraseste, solutia ideala este culoarea rosie.
Analizat din punct de vedere emotional, rosul este asociat caracterului hotarat si pasiunii. La nivel fizic, expunerea la o lumina rosie accelereaza bataile inimii si creste circulatia sangelui. Alimentele de culoare rosie ( ardei gras si iute, pepene si tomate ) sunt sarace in calorii si pline de elemente nutritive.
dragostea e colorata..
sau simpla

Cu dragostea sa nu te joci ...si de dragostea cuiva sa nu-ti bati joc niciodata pentru ca mai devreme sau mai tarziu vei pati si tu la randul tau ceea ce faci...nu uita "Roata se intoarce" si e mai mult ca sigur neplacuta senzatia..E oribil sa te simti in plus acolo unde candva erai totul..Dragostea primita se pretuieste si se rasplateste tot cu dragoste.




  • Dragostea...dragostea.....ce e dragostea? Pe buze e dragoste si-n inima e durere...

Niciun comentariu: